Česta pitanja

Da li ovu ponudu mogu kupiti isključivo na Osiguraj.me web stranici?

Da, ali ukoliko želiš možeš kupnju izvršiti i putem telefona pozivom na 0800 4881.

Kada i kako ću dobiti svoju policu obaveznog auto osiguranja?

E-polica obaveznog auto osiguranja odmah po uplati stiže na tvoj e-mail te ju trebaš isprintati i s njom odmah možeš ići na tehnički pregled, a kroz par dana na adresu koju si unio pri kupnji stiže i tiskana polica sa zelenom kartom te voucher od 500 kuna za osiguranje tvoje imovine.

Kada ću dobiti svoju e-policu na e-mail?

E-polica biti će poslana na tvoj e-mail čim registriramo tvoju uplatu. Kod plaćanja karticama ovaj postupak traje do 3 sata, a kod plaćanja uplatnicom do 5 dana nakon uplate na naš račun. Ako i tada ne možeš pronaći svoju policu i poklone u svom e-mailu prvo pogledaj u SPAM mapu, a ako je nema ni tamo kontaktiraj nas na 0800 4881.

Što ako ne mogu pronaći plaćenu e-policu u svom e-mailu?

E-polica biti će poslana na tvoj e-mail čim registriramo tvoju uplatu. Kod plaćanja karticama ovaj postupak traje do 3 sata, a kod plaćanja uplatnicom do 5 dana nakon uplate na naš račun. Ako i tada ne možeš pronaći svoju policu i poklone u svom e-mailu prvo pogledaj u SPAM mapu, a ako je nema ni tamo kontaktiraj nas na 0800 4881.

Kada i kako mogu na tehnički pregled?

E-polica obaveznog auto osiguranja odmah po uplati stiže na tvoj e-mail te ju trebaš isprintati i s njom odmah možeš ići na tehnički pregled, oni će ju uvažiti.

Kako mogu platiti policu obaveznog auto osiguranja na Osiguraj.me?

Nudimo ti nekoliko opcija plaćanja. Kreditnom ili debitnom karticom, jednokratno ili na rate. Kod plaćanja općom uplatnicom ili internet bankarstvom možeš koristiti i m-photo plaćanje, ako ga podržava tvoje mobilno bankarstvo. Iznos kojeg vidiš je konačni iznos koji plaćaš. Nema skrivenih troškova.

Hoću li dobiti račun i kada?

Da, račun češ dobiti poštom s policom i zelenom kartom od Wiener osiguranja.

Vrijedi li ova ponuda za tvrtke?

Da, pri ispunjavanju podataka o vlasniku vozila potrebno je označiti Pravna osoba.

Može li polica ugovorena na ovaj način biti nevažeća?

Ne može! Iza Osiguraj.me stoji tvrtka Siguran Klik d.o.o. ovlaštena za zastupanje u osiguranju. Svaka polica ugovorena i kupljena na Osiguraj.me odobrena je i verificirana od strane Wiener osiguranja i Hrvatskog ureda za osiguranje.

Da li na mi na e-mail dolaze i svi pokloni?

Ne, poklon voucher za osiguranje imovine stiže ti na kućnu adresu.

Gdje mogu pronaći poklon pravnu zaštitu?

Pravana zaštita u vrijednosti 55 kn uključena je u tvoju policu obaveznog auto osiguranja.

Što uključuje pravna zaštita u vrijednosti 55 kn?

Ugovorom o osiguranju troškova pravne zaštite uslijed uporabe vozila osigurani su troškovi odvjetničkog zastupanja, utvrđeni temeljem tarife o nagradama i naknadi troškova za rad odvjetnika koja je vrijedila u vrijeme poduzimanja radnje. Osiguranik je samostalan u odabiru odvjetnika, pri čemu odabrani odvjetnik mora imati sjedište u mjestu nadležnog tijela koje vodi postupak, a ako u tom mjestu nema više od jednog odvjetnika, tada može odabrati odvjetnika u krugu od 100 km od sjedišta nadležnog tijela. Maksimalni iznos osigurateljne obveze iznosi za osobne automobile 35.000,00 kn.

Kako koristim poklon voucher za osiguranje imovine?

Poklon voucher za osiguranje imovine možeš iskoristiti u bilo kojoj Wiener osiguranje poslovnici kako bi osigurao svoju imovinu u vrijednosti 500 kn i više.

Koje pakete osiguranja imovine mogu izabrati?

U sklopu police osiguranja imovine MOJ (O)SIGURAN DOM pripremili smo osiguranje stvari i kućanstva (kuće, stanovi, vikend kuće,apartmani, masivne ili mješovite kategorije.). Moguće je odabrati između Midium ili Large paket, a pokrića ovise o izboru paketa. Za dodatne informacije potrebno je kontaktirati Wiener osiguranje.

Kako koristim 1000 kn dodatnih popusta na CrnoJaje.hr?

1000 kn dodatnih popusta na CrnoJaje.hr dobivaš u formi KOD-a koji ti stiže na e-mail po kupnji police obaveznog auto osiguranja na Osiguraj.me i koji unosiš u svoj Crno Jaje račun kako bi aktivirao/la popuste. Link za aktivaciju također ti stiže e-mailom, ali KOD možeš aktivirati i klikom na gumb “Osiguraj.me popusti” koji se nalazi u desnom gornjem uglu CrnoJaje.hr stranice, kada si prijavljen u svoj Crno Jaje račun. Iznos dodatnog popusta koji možeš ostvariti, ako postoji, naznačen je na samoj ponudi i skida se s tvog Osiguraj.me fonda popusta pri plaćanju ponude na CrnoJaje.hr, sve dok ne potrošiš svih 1000 kn.

Što ako nemam CrnoJaje.hr račun?

Ako nemaš CrnoJaje.hr račun možeš ga napraviti na linku ovdje. Nakon aktivacije računa trebaš kliknuti na gumb „Osiguraj.me popusti“, koji se nalazi u gornjem desnom uglu stranice, gdje unosiš aktivacijski KOD koji si dobio na e-mail, kako bi aktivirao svoje dodatne popuste. Dodatni popusti sami se skidaju u određenom postotku pri kupnji ponuda na CrnoJaje.hr za koje je odobren popust, sve dok ne potrošiš svih 1000 kn.

Kako da se ulogiram na CrnoJaje.hr i gdje mogu vidjeti stanje svojih poklon kuna?

Nakon što si aktivirao/la svoj KOD stanje svojih dodatnih popusta možeš vidjeti isključio ako si prijavljen/a u svoj Crno Jaje račun i to u gornjem desnom uglu stranice, a klik na taj gumb vodi te na detaljnu stranicu „Moji Osiguraj.me popusti“ unutar tvoga računa. Tu možeš pratiti stanje i potrošnju svojih dodatnih popusta te unijeti novi KOD, ako ga imaš, i tako povećati iznos.

Što ako još nemam registracijsku tablicu?

Molimo kontaktiraj nas na 0800 4881 ili ispuni formu na linku ovdje i mi ćemo te kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Što ako mi stranica pokazuje krivi bonus?

Molimo kontaktiraj nas na 0800 4881 ili ispuni formu na linku ovdje i mi ćemo te kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Što kad je auto na leassing, čije podatke (oib) unosim korisnika ili vlasnika automobila?

Ugovaratelj leasinga je korisnik leasinga, a osiguranik je vlasnik vozila (leasing).

Kako i od koga sve mogu dobiti/naslijediti bonus?

Bonus možeš dobiti na više načina: od roditelja, supružnika ili ukoliko već imaš automobil za koji imaš bonus. Za provjeru svog bonusa kontaktiraj nas na 0800 4881.

Koja dokumentacija mi treba da bi dobio/la ili naslijedio/la bonus?

Molimo za ove informacije kontaktiraj nas na 0800 4881

Kako se povečava moj bonus?

Ukoliko si u prošloj godini imao/la 35% bonus i nisi imao/la nezgodu prijavljenu osiguranju, ove godine imaš 40% bonusa.

Da li moram pokazati staru policu?

Da, ukoliko nije jasna situacija sa tvojim bonusom.

Da li vi znate da je vozilo imalo štetu?

Da, ukoliko je šteta likvidirana.