Česta pitanja

Koja je osiguravajuća kuća AO polica?

Portal Osiguraj.me iza kojeg je Siguran klik d.o.o. za zastupanje u osiguranju je ekskluzivni zastupnik As Osiguranja, GENERALI zavarovalnica d.d., Podružnica Zagreb, Draškovićeva 10, koje je u stopostotnom vlasništvu društva KD Group d.d., matično je društvo Grupe AS.

Do kada traje akcija?

Akcija traje do 31.07.2020.

Da li ovu ponudu mogu kupiti isključivo na Osiguraj.me web stranici?

Da, ali ako trebaš pomoć možeš nas nazvati na 01 8000 816

Kada i kako ću dobiti svoju policu obaveznog auto osiguranja?

E-polica obaveznog auto osiguranja odmah po uplati stiže na tvoj e-mail te ju trebaš isprintati i s njom odmah možeš ići na tehnički pregled, a na adresu koju si unio pri kupnji stiže i tiskana polica sa zelenom kartom.

Kada ću dobiti svoju e-policu na e-mail?

E-polica biti će poslana na tvoj e-mail čim registriramo tvoju uplatu. Kod plaćanja karticama ovaj postupak traje do 3 sata, a kod plaćanja uplatnicom do 5 dana nakon uplate na naš račun. Ako i tada ne možeš pronaći svoju policu i poklone u svom e-mailu prvo pogledaj u SPAM mapu, a ako je nema ni tamo kontaktiraj nas na 01 8000 816.

Što ako ne mogu pronaći plaćenu e-policu u svom e-mailu?

E-polica biti će poslana na tvoj e-mail čim registriramo tvoju uplatu. Kod plaćanja karticama ovaj postupak traje do 3 sata, a kod plaćanja uplatnicom do 5 dana nakon uplate na naš račun. Ako i tada ne možeš pronaći svoju policu i poklone u svom e-mailu prvo pogledaj u SPAM mapu, a ako je nema ni tamo kontaktiraj nas na 01 8000 816.

Kada i kako mogu na tehnički pregled?

E-polica obaveznog auto osiguranja odmah po uplati stiže na tvoj e-mail te ju trebaš isprintati i s njom odmah možeš ići na tehnički pregled, oni će ju uvažiti.

Kako mogu platiti policu obaveznog auto osiguranja na Osiguraj.me?

Nudimo ti nekoliko opcija plaćanja. Kreditnom ili debitnom karticom, jednokratno ili na rate. Kod plaćanja općom uplatnicom ili internet bankarstvom možeš koristiti i m-photo plaćanje, ako ga podržava tvoje mobilno bankarstvo. Iznos kojeg vidiš je konačni iznos koji plaćaš. Nema skrivenih troškova.

Hoću li dobiti račun i kada?

Da, račun češ dobiti poštom s policom i zelenom kartom od AS osiguranja.

Vrijedi li ova ponuda za tvrtke?

Ne, ponuda vrijedi samo za fizičke osobe.

Može li polica ugovorena na ovaj način biti nevažeća?

Ne može! Iza Osiguraj.me stoji tvrtka Siguran Klik d.o.o. ovlaštena za zastupanje u osiguranju. Svaka polica ugovorena i kupljena na Osiguraj.me odobrena je i verificirana od strane Osiguranje Adriatic Slovenica i Hrvatskog ureda za osiguranje.

Kako koristim 250 kn dodatnih popusta na CrnoJaje.hr?

250 kn dodatnih popusta na CrnoJaje.hr dobivaš u formi KOD-a koji ti stiže na e-mail po kupnji police obaveznog auto osiguranja na Osiguraj.me i koji unosiš u svoj Crno Jaje račun kako bi aktivirao/la popuste. Link za aktivaciju također ti stiže e-mailom, ali KOD možeš aktivirati i klikom na gumb “Osiguraj.me popusti” koji se nalazi u desnom gornjem uglu CrnoJaje.hr stranice, kada si prijavljen u svoj Crno Jaje račun. Dodatne popuste moraš aktivirati i iskoristiti u roku godinu dana od kupnje police obaveznog auto osiguranja na Osiguraj.me. Iznos dodatnog popusta koji možeš ostvariti, ako postoji, naznačen je na samoj ponudi i skida se s tvog Osiguraj.me fonda popusta pri plaćanju ponude na CrnoJaje.hr, sve dok ne potrošiš svih 250 kn.

Što ako nemam CrnoJaje.hr račun?

Ako nemaš CrnoJaje.hr račun možeš ga napraviti na linku ovdje. Nakon aktivacije računa trebaš kliknuti na gumb „Osiguraj.me popusti“, koji se nalazi u gornjem desnom uglu stranice, gdje unosiš aktivacijski KOD koji si dobio na e-mail, kako bi aktivirao svoje dodatne popuste. Dodatni popusti sami se skidaju u određenom postotku pri kupnji ponuda na CrnoJaje.hr za koje je odobren popust, sve dok ne potrošiš svih 250 kn.

Kako da se ulogiram na CrnoJaje.hr i gdje mogu vidjeti stanje svojih poklon kuna?

Nakon što si aktivirao/la svoj KOD stanje svojih dodatnih popusta možeš vidjeti isključio ako si prijavljen/a u svoj Crno Jaje račun i to u gornjem desnom uglu stranice, a klik na taj gumb vodi te na detaljnu stranicu „Moji Osiguraj.me popusti“ unutar tvoga računa. Tu možeš pratiti stanje i potrošnju svojih dodatnih popusta te unijeti novi KOD, ako ga imaš, i tako povećati iznos. Dodatne popuste moraš aktivirati i iskoristiti u roku godinu dana od kupnje police obaveznog auto osiguranja na Osiguraj.me.

Što ako još nemam registracijsku tablicu?

Molimo kontaktiraj nas na 01 8000 816 ili ispuni formu na linku ovdje i mi ćemo te kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Što ako mi stranica pokazuje krivi bonus?

Molimo kontaktiraj nas na 01 8000 816 ili ispuni formu na linku ovdje i mi ćemo te kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Što kad je auto na leassing, čije podatke (oib) unosim korisnika ili vlasnika automobila?

Ugovaratelj leasinga je korisnik leasinga, a osiguranik je vlasnik vozila (leasing).

Kako i od koga sve mogu dobiti/naslijediti bonus?

Bonus možeš koristiti samo ti , mi nemamo obiteljski bonus već samo prizanjemo bonus istioj osobi (isti OIB) za drugo ili treće vozilo.

Kako se povećava moj bonus?

Ukoliko si u prošloj godini imao/la 35% bonus i nisi imao/la nezgodu prijavljenu osiguranju, ove godine imaš 40% bonusa.

Da li moram pokazati staru policu?

Da, ukoliko nije jasna situacija sa tvojim bonusom.

Da li vi znate da je vozilo imalo štetu?

Da, ukoliko je šteta likvidirana.

Što mi treba od dokumentacije ako registriram nov i ne registrirani auto?

Treba ti prijašnja polica za bonus ako ju imaš i račun ili kupoprodajni ugovor. Možeš ga registrirati u stanici za tehnički pregled uz e-policu ili na policiji uz original policu.